Ekko

EKKO es una banda d'Osona amb dos membres d'Oló. Es pot definir com un grup de rock, amb guitarres potents, lletres sentides en castellà y ritmes que inviten a moure-se, sense deixar de fer alguna que altre lenta, de aquelles que no deixen indiferent.

El grup va neixer el 2013 de la mà del batería (Antu) de Santa Maria d'Oló i el cantant (Reims), que, després de tocar junts en un grup de curta durada, van decidir formar el seu propi grup i fer el que sempre habien volgut, rocanrol. El primer en incorporar-se va ser el baixista (Marc) també d'Oló, que deseguida porta el quart membre del grupo, el guitarra solista (Carles). Després d'uns mesos arriba l'últim membre d'EKKO, un segon guitarra (Xevi). Per motivius personals a meitat de 2014, el guitarrista Carles, decideix deixar el grup i cedeix el lloc a Arthur, que aporta aire fresc i energia per continuar avançant. 
El 2014, amb uns temes ja a la butxaca, la banda decideix presentar-se al concurs de bandes emergents (CACTUS) organitzat per la sala Pasternak de Vic, concurs que guanyen i que les permet gravar el seu primer treball com grup Hasta el último aliento el 2015. Amb aquesta maqueta fan la seva primera gira petita de presentació de la banda tocant en diversos pobles de Catalunya.
El 2016 va ser un any important, en Xevi Carpio, deixa la banda just abans de començar a gravar el seu proper treball. Al Maig graven el seu segon treball, el seu primer LP de 10 temes als AB Recording Studios. Aquest àlbum es va financiar gràcies a un crowdfounding.

Editat per un important segell discogràfic Rock Estatal Records, Día Cero surt el 30 de Septiembre de 2016, marcant un abans i un després en la trajectòria de la banda. Llavors s'incorpora el Marc Vilanova per defendre Día Cero per tot el territori nacional. 

Començant en el Sielu de Manresa la seva gira de presentació, Día Cero Tour, les portarà per ciutats com Valencia, Barcelona, Bilbao o Madrid i a tocar amb artistes com Gritando en Silencio o Sínkope.
Després d'un 2017 de gira i després de gravar el seu segon álbum Las leyes de su jauría, Arthur Salas, guitarrista, decideix abandonar la banda. Es remplaçat per en Jordi Font qui agafa el relleu i acompanya el grup en la gira de presentació del nou disc per tot el país.


Voz: Mark Ramon
Bajo: Marc Canamasas
Guitarra: Jordi Font
Guitarra: Marc Vilanova
Batería: David Antonell 

Darrera actualització: 19.04.2018 | 10:00