CURS D'INFORMACIÓ ALIMENTÀRIA AL CONSUMIDOR PER AL PERSONAL D'ESTABLIMENTS ALIMENTARIS MINORISTES I DE LA RESTAURACIÓ Avui Dimarts 12 de 6 a 9 del vespre a Can Carner (Moià)

Dimarts, 12 de desembre de 2017 a les 00:00

OBJECTIU:



Proporcionar al personal dels establiments alimentaris minoristes i de restauració els coneixements sobre els requisits normatius relatius a la informació alimentària que han de proporcionar als consumidors.



DESTINATARIS:



Titulars i manipuladors d’aliments dels establiments alimentaris minoristes i de restauració, especialment productors d’àmbit local.



CONTINGUTS:



  • Introducció i marc normatiu.            


  • Responsabilitats dels establiments alimentaris.


  • Reaccions adverses als aliments.    


  • La informació alimentària que cal facilitar al consumidor.    


  • Establiments de restauració.            


  • Establiments comercials minoristes que venen aliments sense envasar i/o envasats al lloc de venda a petició del comprador (al moment).    


  • Establiments comercials minoristes que venen aliments envasats al lloc de venda per a la seva venda immediata.       


  • Com gestionar correctament els al·lèrgens.              


  • Cas pràctic.


 



 

Teresa Soler Fargas
Consorci per a la promoció dels municipis del Moianès
Joies, 11-13
08180 - Moià
Telf. 938.30.14.18 / 938.20.80.00
Fax. 938.20.76.24
www.consorcidelmoianes.cat 



Darrera actualització: 13.12.2017 | 12:06