CURS D'INFORMACIÓ ALIMENTÀRIA AL CONSUMIDOR PER AL PERSONAL D'ESTABLIMENTS ALIMENTARIS MINORISTES I DE LA RESTAURACIÓ Avui Dimarts 12 de 6 a 9 del vespre a Can Carner (Moià)
OBJECTIU:
Proporcionar al personal dels establiments alimentaris minoristes i de restauració els coneixements sobre els requisits normatius relatius a la informació alimentària que han de proporcionar als consumidors.
DESTINATARIS:
Titulars i manipuladors d’aliments dels establiments alimentaris minoristes i de restauració, especialment productors d’àmbit local.
CONTINGUTS:
-
Introducció i marc normatiu.
-
Responsabilitats dels establiments alimentaris.
-
Reaccions adverses als aliments.
-
La informació alimentària que cal facilitar al consumidor.
-
Establiments de restauració.
-
Establiments comercials minoristes que venen aliments sense envasar i/o envasats al lloc de venda a petició del comprador (al moment).
-
Establiments comercials minoristes que venen aliments envasats al lloc de venda per a la seva venda immediata.
-
Com gestionar correctament els al·lèrgens.
-
Cas pràctic.
Teresa Soler Fargas
Consorci per a la promoció dels municipis del Moianès
Joies, 11-13
08180 - Moià
Telf. 938.30.14.18 / 938.20.80.00
Fax. 938.20.76.24
www.consorcidelmoianes.cat