Benvinguts a l'ajuntament
Portada Ajuntament El Poble Atenció al ciutadà Actualitat Seu electrònica
Notícies municipals
Dilluns, 5 de febrer de 2018
7a Campanya Sóc Responsable 2018 - FAADA
Preus reduïts del 5 de febrer al 5 de maig
 

Promocionar l'educació canina i acabar amb la cria dels considerats Gossos Potencialment Perillosos: nous objectius de la campanya Sóc Responsable
Sóc Responsable
 

 
   FAADA, en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona, ??posa en marxa la seva campanya anual per esterilitzar, identificar i solucionar problemes de comportament danimals de companyia a preus promocionals.

Els protagonistes de la sèrie Merlí, Laia Manzanares, Candela Antón de Vez i Carlos Cuevas, són la imatge d'aquesta edició 2018 que compta amb importants novetats.


Més de la meitat dels gossos del CAACB (
Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona), segons dades de l’Ajuntament de Barcelona, són de races considerades potencialment perilloses.

El drama d'aquests animals, que se segueixen criant de manera irresponsable i il·legal, ja representa un greu problema per als refugis de tot Catalunya, no només per l'altíssim nombre d'animals que entren en aquestes instal·lacions, sinó per la dificultat afegida de trobar sortida a aquestes races injustament estigmatitzades.

Un dels principals objectius d'aquesta 7a edició de la campanya de
FAADA, és per tant, aconseguir que s’esterilitzi el major nombre possible de GPPs (Gossos Potencialment Perillosos) i que els propietaris deixin de contribuir a la sobrepoblació dels refugis mitjançant una activitat que, a falta de permisos i nucli zoològic, és il·legal.

Una altra novetat per a aquest 2018, és que a la web de la campanya s'oferiran descomptes també per a cursos i visites privades d'educadors canins. Els problemes de comportament són una de les principals causes d'abandonament i aquestes facilitats pretenen ajudar als ciutadans a trobar solucions en aquest aspecte.

Com cada any, els usuaris es podran inscriure a la web
www.socresponsable.org per poder intervenir als seus animals en els centres veterinaris adherits a Catalunya.

Les persones interessades de fora de Catalunya trobaran informació sobre les campanyes actives a nivell estatal a la nova web
www.soyresponsable.org.

L’any 2017 la campanya va aconseguir dur a terme 8.439 esterilitzacions i 5.564 identificacions en tres mesos, gràcies als 286 centres veterinaris que van participar. En total, des de la seva posada en marxa el 2012, s'han realitzat un total de 46.561 actuacions veterinàries.

Sóc Responsable estarà en funcionament del 5 de febrer al 5 de maig de 2018.
 
Per a més informació:
Dossier de Premsa de la Campanya

Contacte: Alba Jornet (FAADA) Tel. 936 245 594 / 689 792 154

FAADA, Fundació per l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals, és una entitat sense ànim de lucre activa des de 2004 que treballa per a la protecció de tots els éssers vius des de l'acció en l'àmbit social, legislatiu i educatiu. FAADA està inscrita en el Registre de Fundacions del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient amb el nombre 1/2004, és entitat col·laboradora de diferents administracions públiques i membre de les principals coalicions internacionals de protecció de la fauna salvatge.

 
 
 

video 
 
 
 
 
 

Coneix-nos  |  Notícies  |  Dossier de Premsa  |  Wiki FAADA  |  Actua 
 
 

 
 
 
 
FAADA (Fundació per a l'Assesorament i Acció en Defensa dels Animals) és una entitat sense ànim de lucre per a la protecció dels animals. Inscrita en el Registre de Fundacions del Ministeri de Medi Ambient i Medi rural i marí amb el número 1/2004.

Estàs rebent aquesta comunicació de FAADA per informar-te de les nostres notícies, accions i campanyes en defensa dels animals. Pots exercir els teus drets de rectificació o anul·lació de les dades segons la normativa vigent o reportar qualsevol abús o recepció d'aquest correu des d'altres fonts.
      
Ajuda'ns! 
Comparteix aquesta comunicació amb algun amic.
Si vols rebre aquest newsletter en castellà , 
respon aquest correu amb la paraula ESP.
Si no vols seguir rebent les nostres comunicacions fes clic
aquí. Et trobarem a faltar!


FAADA
Rambla Prim 155-157, Entresòl 1ª
08020 - Barcelona
Tel. 93 624 55 38Twitter Facebook La Tafanera
Imatges
RSS | Meteorologia | Mapa Web | Avís legal | Crèdits | Adreces i telèfons
Ajuntament de Santa Maria d'Oló Avinguda Manuel López,1  ·  08273 Santa Maria d'Oló  ·  NIF P0825800F   ·  Telèfon 93 838 50 00  ·  st.m.olo@olo.cat