Benvinguts a l'ajuntament
Portada Ajuntament El Poble Atenció al ciutadà Actualitat Seu electrònica
Notícies
Dimarts, 18 d'abril de 2017
NOTA DE PREMSA e-SET I GESTOR D'EXPEDIENTS - ABRIL 2017

Durant els mesos de març, abril i maig l'Ajuntament ha iniciat els treballs per aconseguir ser una administració totalment electrònica i propera al ciutadà, així com adaptat a la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment administratiu comú.

Els treballs s'han iniciat implantant el sistema e-SET i el gestor d'expedients Genesys, de l'empresa gironina Audifilm: un model de treball completament innovador que permet optimitzar esforços,  incrementar la relació electrònica de l'administració amb el ciutadà, millorant-ne el servei i alhora gestionar tota la documentació de l'ajuntament de forma digital des de qualsevol punt del món.

L'e-SET, està basat principalment en la digitalització interna de l'Ajuntament i la potenciació de les eines servides pel Consorci Administració Oberta de Catalunya, mitjançant la transformació del funcionament diari de l'ajuntament amb la implantació d'un mètode de treball estandaritzat i procediment de forma compartida per tota l'organització. 

Twitter Facebook La Tafanera
RSS | Meteorologia | Mapa Web | Avís legal | Crèdits | Adreces i telèfons
Ajuntament de Santa Maria d'Oló Avinguda Manuel López,1  ·  08273 Santa Maria d'Oló  ·  NIF P0825800F   ·  Telèfon 93 838 50 00  ·  st.m.olo@olo.cat