Campanya tarifa familiar del cànon de l'aigua

Divendres, 3 de febrer de 2023 a les 00:00

 

 

És una bonificació a la que es poden acollir els subministraments domèstics, i que consisteix en l’ampliació del límit del tram de consum de 3m3/mes, per cada resident acreditat que excedeixi de 3.

 

S’aplicarà sempre que el titular del contracte estigui empadronat, hi hagi més de 3 persones empadronades a l’habitatge; o bé quan un dels membres empadronats tingui un grau de disminució de més del 75% comptarà com a dos estadants.

 

De forma individualitzada cal aportar certificat de convivència i emplenar el formulari que tobareu adjunt.

 

Els abonats poden presentar la petició directament a l’ACA o a la web d’Aigües de Manresa presentant la documentació esmentada.

 

El codi QR del fullet informatiu adjunt condueix a la noticia de la web d'Aigües de Manresa amb la informació i els enllaços per facilitar el tràmit. https://www.aiguesmanresa.cat/coneixes-la-tarifa-familiar-del-canon-de-laigua/

 

El tràmit es pot fer directament des de la web de l’Agència Catalana de l’Aigua, online a la web d'Aigües de Manresa,  o bé presentant a les oficines d’Aigües de Manresa el certificat de convivència de l’adreça de subministrament, juntament amb formulari completat.

Darrera actualització: 03.02.2023 | 08:37