Oportunitat de Treball: Gestor/a de Xarxes Socials

Dimarts, 14 de novembre de 2023 a les 00:00

Oportunitat de Treball: Gestor/a de Xarxes Socials 

-en qualitat d’autònom-

 

L'Ajuntament de Santa Maria d'Oló està buscant un professional dinàmic i creatiu per unir-se al nostre equip com a Gestor de Xarxes Socials de l’Ajuntament. Si tens passió per les xarxes socials, la comunicació i el compromís amb la comunitat, aquesta és la teva oportunitat!

 

FUNCIONS PRINCIPALS:

 

Gestió de Continguts: Crear, programar i publicar continguts atractius i rellevants a les diferents plataformes de xarxes socials de l'Ajuntament per mantenir una presència en línia vibrant i compromesa.

Interacció i Resposta: Gestionar les interaccions amb la comunitat, respondre a preguntes, comentaris i missatges de manera oportuna i professional.

Desenvolupament de Campanyes: Col·laborar amb altres departaments per desenvolupar i implementar campanyes específiques a través de les xarxes socials per promoure esdeveniments, serveis, informacions i projectes de l'Ajuntament.

Anàlisi de Dades: Monitoritzar i analitzar el rendiment de les xarxes socials mitjançant eines d'anàlisi per avaluar l'impacte de les estratègies i ajustar-les segons sigui necessari.

Col·laboració Interna: Treballar de manera estreta amb altres departaments i col·laboradors per assegurar una coherència en la comunicació i promoció dels missatges de l'Ajuntament.

 

REQUISITS

 

Experiència prèvia en la gestió de xarxes socials.

Coneixements avançats de les principals plataformes de xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, etc.).

Habilitats creatives per a la creació de contingut visual i textual atractiu.

Capacitat d'anàlisi i interpretació de dades per a la millora contínua.

Excel·lents habilitats de comunicació escrita i verbal en català.

 

Si creus que tens les habilitats i l'experiència adequades per a aquesta posició, envia el teu currículum i una carta de presentació a st.m.olo@olo.cat abans del 30 de novembre.

Agraïm el teu interès en unir-te al nostre equip!

Darrera actualització: 15.11.2023 | 09:57