Servei de Whatsapp Ajuntament d'Oló

Divendres, 18 de desembre de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament d'Oló presenta una nova eina per tal d'agilitzar facilitar la comunicació entre el consistori i la ciutadania. Aprofitant que Whatsapp és una eina molt utilitzada i estesa entre la població, s'ha decidit crear una llista de difusió en aquesta aplicació per complementar la informació digital que ja s'està distribuïnt des de fa un temps a través de la pròpia web de l'Ajuntament i altres xarxes socials com Instagram, Twitter o Facebook.

L'objectiu d'aquesta nova aposta és arribar a tots aquells usuaris i usuàries que no estan presents a altres xarxes i millorar la difusió de la informació gràcies a la rapidesa que permet Whatsapp.

Per subscriure's a aquest nou servei, les persones interessades hauran d'accedir al següent enllaç amb el telèfon mòbil https://wa.me/message/36UXPQNFYHGKF1 o enviar un missatge amb la paraula "ALTA" al número +34 608 22 62 92 a través de la pròpia aplicació de Whatsapp.

Un cop enviat el primer missatge, seguiu les instruccions que us arribaran a través de l'aplicació. Serà necessari que guardeu el número de telèfon a la vostra agenda de contactes i que accepteu la normativa d'ús i política de privacitat que podeu consultar en el document adjunt.

Cal recordar que en cap cas aquest servei substitueix cap tràmit ni notificació oficial de l’Ajuntament ni pot ser utilitzat per a comunicar-se amb l’Ajuntament. Els canals oficials per aquesta finalitat es poden trobar a la web municipal al següent enllaç:  https://www.olo.cat/lajuntament/serveis-i-tramits/tramits-i-gestions/

Esperem que aquest nou servei sigui de la vostra utilitat!

Darrera actualització: 24.02.2023 | 09:09