Cinexic: El bosc de Haquivaqui

Diumenge, 13 de febrer de 2022 de 11.00 h a 13.00 h

Amb Cinexic oferim una programació regular de cinema en català a un públic familiar d’entre 3 i 12 anys per a una cinquantena d’espais i sales de projecció a Catalunya.

La pel·lícula, recomanada per a infants a partir de 4 anys, va guanyar el Premi del Públic al Millor Llargmetratge a El meu Primer Festival 2017.

 

El bosc de Haquivaqui és un bon lloc per viure, però els animals petits han de vigilar que els més grossos no se’ls cruspeixin. Claus, el ratolí trapella, i els seus amics tenen por de la guineu Marvin i d’altres depredadors. Però el que fa vessar el got de la paciència és que un bon dia l’eriçó Horaci intenta menjar-se l’àvia ratolineta. És aleshores quan Morten, el ratolí més assenyat, arriba a la conclusió que és l’hora de redactar una nova llei per al bosc. A partir d’ara tots els habitants del bosc seran amics i ningú podrà menjar a cap altre. El cas és que la guineu Marvin encara té gana…

RESERVES D'ENTRADES

Aquesta entretinguda i bonica història sobre els animals del bosc de Haquivaqui és la suma de dos elements molt llaminers. Per una banda, i en la tradició de les faules més clàssiques, parla d’humans referint-se als animals i proposa un món inventat que anhela la pau i la convivència, on els conflictes es resolen de manera pacífica. Per l’altra banda, la minuciositat de la tècnica i les divertidíssimes cançons el converteixen en el millor musical en stop motion que s’hagi vist i escoltat mai!

Espai Hemalosa (Antiga Fàbrica)

Plaça Catalunya s/n - 08273 Santa Maria d'Oló - Barcelona
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 02.02.2022 | 12:55