Concert cor CANTABILE

Dissabte, 3 de juny de 2023 de 18.00 h a 19.00 h

El dissabte concert del cor CANTABILE del Conservatori de Música de Manresa a l'Espai Hemalosa

 

El Cor Juvenil del Conservatori Municipal de Música de Manresa es va fundar l'octubre de 1992.
Actualment sota el nom de Cor Juvenil del CMMM hi ha dos cors:
Cor Juvenil “CANTABILE” del CMMM, integrat per nois i noies de 12 a 16 anys.
Cor Juvenil “SONS” del CMMM, integrat per noies de 16 a 26 anys.
Les veus blanques i veus femenines ha estat des de l’inici l’empremta principal del Cor Juvenil que li dóna aquest so tan característic.
Format per alumnes actuals i exalumnes del Conservatori, ofereixen un ampli repertori de tots els estils i èpoques, ja que això és part de la seva educació musical.
Des de la seva fundació aquesta formació ha estat dirigida pel professor del centre Francesc Vallès, i com a cor de conservatori la raó de la seva existència és bàsicament pedagògica.
Com a exemple del seu repertori, al marge de la música popular, espirituals negres i cançons de tota mena, ha interpretat obres de major envergadura com ara: Stabat Mater de J.B. Pergolesi; Four Songs de J. Brahms; A Ceremony Of Carols de B. Britten;  Messe Basse de G. Fauré, Liturgical Suite de E. Butler, Laudate Pueri de F. Mendelssohn, entre altres.
Ha col·laborat amb els prestigiosos cors Leyola Kantika Korlala i el Webern Kammerchor de la Universitat de Música i Arts Escèniques de Viena.
El Cor Juvenil del CMMM ha ofert concerts a:
Catalunya, Illes Balears, País Valencià, Euskadi, Astúries i Galícia. França: Montereau (París) Festival Internacional de Música de Belfort Laval (Normandia). Ucraïna: Kharkov (Kharkiv) Alemanya: Bad Saulgau Austria: Viena: Festival de Música d’Advent Universitat Musical de Viena Romania: 3r Premi de la seva categoria a Iasi (Festival - Concurs Coral Internațional pentru Tineret Gavriil Musicescu) Irlanda: Dublín Moldàvia: 3r Premi de la seva categoria al Concurs en línia Chisinau International Choir Competition

Espai Hemalosa (Antiga Fàbrica)

Plaça Catalunya s/n - 08273 Santa Maria d'Oló - Barcelona
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 31.05.2023 | 10:21