Teatre, EL SILENCI DELS TELERS

Diumenge, 27 de setembre de 2020 de 18.00 h a 21.00 h

PREU ENTRADA ANTICIPADA A ENTRAPOLIS 12€

Les mesures de seguretat i higiene estaran garantides a tots els espais, que veuran reduït al 50% el seu aforament i on, de moment, serà obligatori fer ús de mascareta durant les funcions.

Si aquesta sessió queda sense localitats, es farà una SEGONA SESSIÓ a les 20:30h.
 

UNA OBRA DE TEATRE AMB LA DONA TREBALLADORA COM A PROTAGONISTA

La Pilar i la Carme van viure i treballar tota la vida en una colònia tèxtil. Amb elles, reviurem el dia a dia d'aquesta mena de món en miniatura tot resseguint el segle XX veurem passar la "Història" en majúscula mentre ens ocupem de les "petites històries", imprescindibles per entendre una època i el singular univers de les colònies industrials.

A partir del llibre d’Assumpta Montellà, que recull testimonis reals de diferents generacions, les dues actrius que protagonitzen l’obra mostraran les veus d’aquestes dones -algunes més favorables a la vida de la colònia que altres-. Elles van ser el motor de la indústria catalana i les que van fer créixer aquest patrimoni que tenim a les comarques d’interior, les colònies industrials. Uns microcosmos que guarden, amb les seves històries, la memòria de tot un segle.

Idea original: Maria Casellas
Direcció: Ferran Utzet
Dramatúrgia: Anna Maria Ricart
Actrius: Maria Casellas i Andrea Portella
Disseny sonor: Guillem Rodríguez
Escenografia: Martí Doy
Tècnic: David Muñoz
Disseny gràfic i fotografia del cartell: Clàudia Portús
Fotografia i vídeo promocional: Jaume Viñas
Producció executiva i comunicació: Maria Casellas i EMERGÈNcies

Agraïments: Pilar Artigas, Jordi Basora, Josep Caselles, Rosa Serra, La Perla 29, Museu de la colònia Vidal de Puig-reig, Fàbrica de Cal metre de Gironella. i a l’Andreu, l’Adrià, la Basilisa, la Dolors, la Francisca i la Montse

Preu a Taquilla 15€ (Si hi ha disponibilitat)

Darrera actualització: 17.09.2020 | 17:00