#JoActuo

Dijous, 2 d'abril de 2020 a les 00:00

La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa la campanya  #JoActuo que té com a objectiu fomentar i agrair, alhora, tots els esforços que està fent la ciutadania per superar amb èxit aquesta pandèmia quedant-se a casa. 

En el marc d'aquesta campanya, i amb el suport de Joventut, hem posat en marxa el #ClotildeActua, que uneix la campanya institucional del #JoActuo amb el nom del Festival de música juvenil Clotilde Fest que el Palau Robert organitza a l’estiu. Aquesta iniciativa consisteix en la programació de diferents sessions musicals que s’emetran en streaming, en col·laboració amb diverses emissores de ràdio, per tal que el missatge de la campanya #JoActuo arribi al major número de persones joves i també, amb l’objectiu de trencar l'aïllament i promoure la participació i cocreació del jovent.
 
La propera sessió tindrà lloc aquest divendres 3/4 de 6 a 8 de la tarda, en col·laboració de FLAIXBLAC i amb la participació de noms destacats de l’escena musical catalana, com ara Lildami, Suu, Blaumut, Stay Homa, Nil Moliner o Miki Nuñez. La sessió es podrà seguir al canal de YouTube de l’emissora.
 
 canal de Youtube de FLAIXBAChttps://bit.ly/FlaixbacClotildeActua, des d'on es podrà també visualitzar l'esdeveniment.

Darrera actualització: 09.04.2020 | 12:31