Ajuts a autònoms COVID-19

Divendres, 27 de novembre de 2020 a les 00:00

Desde CEDEM, Centre de Desenvolupament Empresarial de Manresa ens fan arribar informació relativa als ajuts per a autònoms que pot ser del vostre interès.

Avui ha sortit publicat al DOGC l’Ordre per poder fer el tràmit d’inscripció prèvia dels ajuts extraordinaris per al manteniment de l’activitat econòmica enfront

de la COVID-19 per a persones treballadores autònomes individuals o persones treballadores autònomes que formin part d'una microempresa.

Davant la previsió d'una nova convocatòria dels ajuts extraordinaris per al manteniment de l'activitat econòmica enfront de la COVID-19 per a persones treballadores autònomes individuals o persones treballadores que formin part d'una microempresa, es publica la present Ordre mitjançant la qual s'obre, respecte de les persones que puguin tenir el caràcter de beneficiàries d'aquesta línia d'ajuts extraordinaris i que compleixin els requisits mínims que s'hi estableixen, un termini per inscriure-s'hi amb caràcter previ a la publicació de les bases reguladores i de la convocatòria.

Més informació a: http://www.manresa.cat/cedem/article/11654-tramit-d-inscripcio-previa-d-ajuts-extraordinaris-per-persones-treballadores-autonomes

Termini:

El formulari d'inscripció prèvia es pot presentar des de les 9.00 hores del dia 28 de novembre  i fins al 7 de desembre de 2020 a les 15.00 hores.

L’ordre en la inscripció prèvia no atorga preferència en l'atorgament de l'ajut

Aquesta inscripció prèvia permetrà a les persones ja inscrites, i que acompleixin els requisits de beneficiàries,  un cop es publiqui la convocatòria de l’ajut,  que no hagin de fer cap altre tipus de tràmit. Així la presentació del formulari d’inscripció prèvia és condició necessària per a poder percebre l’ajut extraordinari.

La tramitació de la inscripció prèvia es farà omplint el formulari disponible al portal corporatiu de tramitació Canal Empresa http://canalempresa.gencat.cat

Salutacions cordials,

CEDEM - Centre de Desenvolupament Empresarial

Darrera actualització: 27.11.2020 | 11:05