Fem Moianès Jove

Dimarts, 17 d’octubre de 2017
El servei de joventut del consell comarcal del Moianès inicia un procés participatiu amb els i les joves.

El servei de joventut del consell comarcal del Moianès està en funcionament des del juliol i te delegades les competències d’execució en matèria d’instal·lacions juvenils i visites de lleure en la que hi participen menors de 18 anys, de la Generalitat de Catalunya. Durant l’estiu s’ha fet seguiment a una vintena d’activitats i en breus s’iniciarà el treball amb les instal·lacions juvenils.

Una altre funció del servei de joventut és treballar conjuntament amb els deu municipis de la comarca oferint suport en el desplegament de les polítiques de joventut, als tècnics/ques, dinamitzadors/es així com als regidors/es de l’àrea així com crear projectes de treball conjunt a nivell comarcal.

Actualment estem treballant la diagnosi del pla jove comarcal, el document que ha de regir les polítiques de joventut de la comarca durant els propers quatre anys I és per aquest motiu que animem a tots/es els i les joves a participar a la diagnosi del Pla Jove Comarcal #FEMMMOIANESJOVE 2018-2021, per dissenyar els serveis i projectes per a joves de 12 a 30 anys a través de 8 taules participatives que es realitzaran durant l’octubre i novembre a:

A Calders amb els joves de Monistrol de Calders i Calders

A Moià amb els joves de L’Estany, Collsuspina i Moià.

A Castellterçol amb joves de Sant Quirze Safaja, Castellcir, Granera i Castellterçol.

També es realitzaran 5 taules participatives que es duran a terme amb entitats, polítics responsables de joventut i professionals que treballen amb el col·lectiu jove. 


Aquest pla ha de permetre detectar les necessitats dels joves dels diferents municipis d’entre 12 i 30 anys així com els recursos existents i serveis necessaris. 


La importància d’un pla participatiu rau en la voluntat de poder crear les línies de treball conjuntament amb els implicats, en aquest cas, els joves de tota la comarca i que el pla #FEMMOIANESJOVE sigui útil, realista i motivador. 


 “Ara és el moment de dir la vostra opinió i les vostres idees per crear els serveis i projectes que són necessaris pels joves del Moianès a curt i mitjà termini. 

Ningú millor que vosaltres per saber el què cal fer”.

 Si tens entre 12 i 30 anys #FEMMOIANESJOVE és per tu, volem conèixer la teva opinió!!

Aquest Pla serà el full de ruta de les polítiques de joventut a realitzar a la nostra comarca durant els propers anys i, per tant, els joves hi teniu molt a dir.


Per més informació:

T. 938208000

c/e ccmn.joventut@ccmoianes.cat 

Organitza: Consell Comarcal del Moianès amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Direcció General de Joventut.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 12:06