Piscines 2020

Dilluns, 15 de juny de 2020 a les 00:00

GAUDIM L'ESTIU.

Arriba l'estiu i obrim les piscines, aquest any amb la màxima seguretat i responsabilitat.

Ja podeu tramitar els vostres carnets online.

Piscina 2020: Com demanar els carnets online?

 

1. Indica'ns en un correu electrònic quin carnet vols

Indica quin tipus de carnet vols (familiar, individual adult, individual infantil/juvenil o majors de 65 anys) i el nom del titular o titulars en cas dels carnets familiars. Indica'ns també si pagaràs per avançat (transferència bancària) o quan vagis a recollir el carnet.

 

2. Adjunta una foto!

Adjunta una foto tipus "carnet" on se't vegi bé la cara. Pot ser una foto de carnet escanejada, una "selfie" amb el mòbil... En el cas dels carnets familiars, és necessària una foto per cada un dels membres. Posa-li nom perquè sapiguem qui és qui! (exemple: josep.jpg)

 

3. Adjunta els documents necessaris

En cas que hagis escollit pagar amb transferència bancària, necessitem un comprovant del pagament. Si has demanat un carnet amb descompte (infantil/juvenil, familiar o +65) i no estàs empadronat a Oló, has d'adjuntar una còpia del DNI o llibre de família per comprovar que ets elegible pel descompte.

 

4. Envia les dades a st.m.olo@olo.cat i vés a recollir els carnets

Envia el correu a l'ajuntament! En cas que tot estigui correcte, rebràs un correu de  confirmació i t'indicarem quan pots passar a recollir els carnets, directament a les piscines. Si has decidit pagar al recollir-lo, se't cobrarà al moment de l'entrega (el pagament s'ha de fer amb targeta).

 

Dades per fer el pagament per transferència

Titular: Ajuntament de Santa Maria d'Oló

IBAN: ES75 0182 6035 4702 0000 7346

Darrera actualització: 04.09.2020 | 08:51

Imatges

Carnets piscines 2020