Piscines municipals estiu 2021

Dijous, 10 de juny de 2021 a les 00:00

GAUDIM L'ESTIU.

Arriba la calor, l'estiu i obrim les piscines! Seguim en una situació excepcional i l’aforament de la piscina estarà limitat al 70%.



Ja podeu tramitar els vostres carnets online.

Piscina 2021: Com demanar els carnets online?

1. Indica'ns en un correu electrònic quin carnet vols

Indica quin tipus de carnet vols (familiar, individual adult, individual infantil/juvenil o majors de 65 anys) i el nom del titular o titulars en cas dels carnets familiars. Indica'ns també si pagaràs per avançat (transferència bancària) o quan vagis a recollir el carnet.

2. Adjunta una foto!

Adjunta una foto tipus "carnet" on se't vegi bé la cara. Pot ser una foto de carnet escanejada, una "selfie" amb el mòbil... En el cas dels carnets familiars, és necessària una foto per cada un dels membres. Posa-li nom perquè sapiguem qui és qui! (exemple: josep.jpg)

3. Adjunta els documents necessaris

En cas que hagis escollit pagar amb transferència bancària, necessitem un comprovant del pagament. Si has demanat un carnet amb descompte hauràs d’adjuntar la documentació necessària que s’indica a continuació:

Carnet Familiar:
Per obtenir el descompte del carnet familiar en cas de no estar empadronats a Oló, és necessari presentar el llibre de família i també s'haurà d'adjuntar una còpia del DNI de cada un dels membres.

Carnet Individual Reduït:
En el cas del carnet individual reduït només serà necessari que presentis una còpia del DNI en cas de no estar empadronat a Oló.

Carnet Estudiant:
Aquest any presentem la novetat del carnet estudiant, dirigit a totes aquelles persones d'entre 16 i 24 anys que hagin estat cursant uns estudis durant el curs 2020/21. Per tal d'obtenir el descompte, hauràs de presentar una còpia de la matrícula pel curs 2020/21 a qualsevol pla d'estudis reconegut per la Generalitat de Catalunya. Si no estàs empadronat a Oló, també hauras de presentar una còpia del DNI.

Persones amb discapacitat:
Totes aquelles persones amb una discapacitat física o psíquica (igual o superior al 33%) acreditada per la Generalitat de Catalunya, pagaran la quota del carnet corresponent amb una reducció del 50%. Caldrà adjuntar la documentació que acredita la discapacitat alhora de demanar el carnet.

4. Envia les dades a st.m.olo@olo.catst.m.olo@olo.cat> i vés a recollir els carnets

Envia el correu a l'ajuntament! En cas que tot estigui correcte, rebràs un correu de  confirmació i t'indicarem quan pots passar a recollir els carnets, directament a les piscines. Si has decidit pagar al recollir-lo, se't cobrarà al moment de l'entrega (el pagament s'ha de fer amb targeta).

Dades per fer el pagament per transferència

Titular: Ajuntament de Santa Maria d'Oló

IBAN: ES75 0182 6035 4702 0000 7346

Darrera actualització: 10.06.2021 | 11:46