Productes El Canadell

Artesans del Formatge i del mató

El Mas el Canadell, situat a Santa Maria d’Oló, un poble de l’extrem nord de la comarca del Moianès, elabora des de fa més de 25 anys matons i formatges totalment artesans.

Pilar Font, reconeguda per la Generalitat de Catalunya com a mestra artesana formatgera per la seva trajectòria professional, juntament amb tot el seu equip, elaboren diàriament amb molta cura un ampli assortit de formatge fresc, formatge curat, mató i flams. El seu amor per la feina ben feta es tradueix en uns exquisits productes làctics, excel·lents, amb els que els apassionats al món del formatge i dels làctics en general podran gaudir-ne.

Els productes El Canadell es caracteritzen per la seva essència de tradició i per l’esforç  a elaborar uns productes artesans que segueixen les receptes originals. Els formatges i mató han estat reconeguts en diverses ocasions pels premis Làctium de Vic en diferents categories i seguim treballant dia a dia per a que els nostres productes artesans, de proximitat i d’alta qualitat arribin a més consumidors per a gaudeixin dels nostres làctics en el seu dia a dia i en els àpats més especials.

Mas Canadell - 08273 Santa Maria d'Oló - Barcelona
Telèfon: 93 838 52 64
Adreça electrònica: pilar.font@terra.es
Lloc web: www.elcanadell.cat/index.html
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 12.04.2018 | 09:38